Maritiem

Op deze pagina kun jij alles vinden om je auto te gaan polijsten. Naast je boot kan je ook je auto, motor, vrachtwagen, tractor etc polijsten met deze machines. Voor meer informatie over het polijsten van je auto, zie de pagina verhuur Automotive. 

Hoe werkt de verhuur?
Allereerst raden wij je aan om even het filmpje te kijken. Hierin wordt heel duidelijk uitgelegd wat je krijgt als je een machine huurt en hoe de machine werkt. Als je de juiste machine hebt gevonden, dan klik je op bestellen en vul je de gewenste datum in bij het "opmerkingen" veld. Via de mail zal er dan contact met je worden opgenomen ter bevestiging van de datum. 
Helaas bezorgen wij de machines niet en vragen wij je deze af te halen op het onderstaande adres: 
Zalmweg 34 A
4941 VX Raamsdnksveer. 

Bij het ophalen van de machines is het mogelijk om een korte demonstratie te krijgen waarin alles wordt uitgelegd. Je kunt dan ook zelf even oefenen op een demo-paneel. Wil je graag meer informatie over het polijsten? Dan is er nu ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop "Polijsten". Tijdens deze workshops wordt alles, maar letterlijk alles, vertelt over het polijsten van je voertuig en krijg je de beste tips en trics van de professionals. Voor meer informatie kijk dan even op de workshop pagina. 

De machines worden meegegeven in een stevige Rupes Tas, inclusief met een gebruikershandleiding en een uitgebreid stappenplan. Bij de verhuur van de machines wordt een borg gevraagd. Afhankelijk van de gehuurde machines kan de borg oplopen tot 100,0 euro per machine. Als je niet zo goed weet welk apparaat je nu nodig hebt of het beste kunt gebruiken, kun je altijd contact opnemen met onze detailprofessional. Dit kan via volgend email adres: info@detailingrental.nl. 

 

Sorteer op
 • Rupes- Bigfoot LHR15 Mark II
  Rupes- Bigfoot LHR15 Mark II
  € 35,00
 • Rupes Mini
  Rupes Mini
  € 25,00
 • Basis polijstpakket
  Basis polijstpakket
  € 76,99
 • Medium Polijstpakket
  Medium Polijstpakket
  € 129,99
 • Compleet Polijstpakket
  Compleet Polijstpakket
  € 179,99
© 2016 - 2024 Detailing Rental | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel