Over ons

Is het onderhouden van uw auto voor u een plezier? Het in verschillende stappen uw auto onderhouden zodat deze weer nieuw lijkt? Dan delen wij de zelfde passie als u. Een voldaan gevoel krijgen zodra de auto weer staat te schitteren voor de deur : )

Detailing Rental scheidt zich van andere webshops door een specifiek getest assortiment aan te kunnen bieden. Wij leveren producten van slechts een aantal merken zodat u door de bomen nog wel het bos blijft zien. Denk hier aan o.a. de volgende merken: Scangrip, Rupes, Gyeon, Labocosmetica, Kenotek, Monello & scholl.

Wij hebben jarenlang ervaring met poetsen en detailen van voertuigen, en gebruiken alle producten die wij aanbieden zelf dagelijks bij onze dochteronderneming, zo kunnen wij u alle ins & outs over de producten vertellen.

Wij zijn officieel Rupes servicepunt en hebben het unieke concept bedacht om professionele polijstmachine's te verhuren van het merk RUPES, welke marktleider is op excentrisch polijstgebied. Wilt u geen investering doen door bij ons een machine te kopen? Dan kunt u deze ook huren om uw klus alsnog te kunnen klaren Tevens kunt u voor letterlijk ieder onderdeel & reparaties van een Rupes machine bij ons terecht. Schroom niet om vragen te stellen; wij helpen u graag om het gewenste resultaat te behalen.

Producten van het merk SCANGRIP importeren wij uit Denemarken en distribueren wij naar groothandelaren, webshops en winkels.
Voor demonstraties, informatie, reparaties, verkoop & verhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

© 2016 - 2024 Detailing Rental | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel