Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Rupes

Rupes is een Italiaans familiebedrijf (opgericht in 1947) en staat voor productinnovatie. Rupes wordt erkend als (wereldwijde) marktleider op het gebied van de fabricage van professionele elektrische- en perslucht aangedreven gereedschappen, accessoires en afzuigsystemen. De focus van Rupes ligt op het ontwerpen en fabriceren van producten die bijdragen aan een veiligere en gezondere werkplek. Dit is de hoofdregel voor elk nieuw productinitiatief.

In 1951 heeft Rupes hun internationale doorbraak gemaakt met de Rupes 123 Stork. Dit was de evolutie van de bestaande werktuigmachines. In 1962 introduceerde Rupes de nieuwe TP/PC- boor: het eerste gereedschap ter wereld dat bestond uit polymeer i.p.v. traditionele gietmetalen. Hierdoor werd het voor de arbeider eenvoudiger omdat het veiliger was en gezonder omdat de machine een stuk lichter was.

Rupes heeft door de jaren heen grote innovatieve ontwikkelingen op de internationale markt teweeggebracht, maar pas in 2008 kwam de revolutionaire verandering voor het orbitaal polijsten.  De creatie van de LHR 150 was gemaakt. Met zijn 10mm diameter willekeurige orbitale beweging was dit toen de grootste baan ooit onder de polijstmachines.

In 2010 werd de lat hoger gelegd en richtte Rupes het merk BigFoot op dat voor de wereld van auto-afwerking en detailing nieuwe en innovatieve machines ging ontwerpen. Tot op heden is Rupes nog steeds de leader in de wereld van autopoets en detailing, omdat de machines van hoge kwaliteit zijn en veilig.

De Missie van Rupes is: "Making tomorrow a safer place"

DetailingRental test alle producten die aangeboden worden in de webshop. De polijstmachines met bijhorende pads en polijstmiddelen van Rupes zijn van hoge kwaliteit, veilig in gebruik, efficiënt en gaan lang mee. Om al deze redenen vind je in de webshop vooral van het merk Rupes alles om je auto weer in topstaat te brengen. Of je nu een hobbypoetser bent of een beginnend of al professioneel detailer, de producten van Rupes zijn eenvoudig en veilig in gebruik en bieden de resultaten die omschreven staan bij het product.

© 2016 - 2021 Detailing Rental | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel